Пазаруването  от PodariBuket.bg  позволява различни опции за заплащане за удобство за нашите потребители. След направена поръчка през сайта следва задължително обаждане от наша страна за уточняване на статуса на продукта и потвърждение на поръчката от страна на клиента.


Видове доставка и срокове на изпълнение:

PodariBuket.bg предлага продукти в секцията "Доставка днес" с възможност за доставка в същия ден
Поръчки се приемат и обработват всеки ден от 10:00 до 17:00 часа. Поръчка влязла в системата след 17:00 часа се обработва на следващия ден.
Всички поръчки приети в събота си обработват до 12:00 и се изпращат на следващия ден, а тези направени в неделя се обработват в понеделник и изпращат на следващия ден.
Доставката се извършва в същия ден след потвърждение на поръчката.


Всички продукти, които не са представени в секцията "Доставка днес" ще бъдат изпълнени най-рано на следващия работен ден, освен ако потребителят не е задал бъдеща дата за изпълнение. Доставката се извършва на следващия ден след потвърждаване на поръчката или в зависимост от посочената от клиента дата и час.
Podaribuket.bg запазва правото си да отказва за изпълнение поръчки на артикули, които не се предлагат с опцията "Доставка днес". Сумата заплатена за услугата ще бъде възстановена в срок до 10 работни дни от датата на отказа.

Плащането на стоките може да бъде направено по следните начини:

1. С кредитна/дебитна карта

2. По Банков Път.


Цена на доставката е 6 лв.  Доставките се извършват за територията на град Варна от куриери на PodariBuket.bg до посочен от Вас адрес. Стойността на доставката е за сметка на клиента и се заплаща допълнително след избора на продукти от каталога на PodariBuket.bg


* Моля попълвайте коректно адреса и телефона си при вашата регистрация, тази информация е от изключително значение за успешната доставка на вашата поръчка. Служител на PodariBuket.bg ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката!

* PodariBuket.bg запазва правото си да отказва изпълнението на поръчки, които счита, че няма да има възможност да изпълни поради обстоятелства независещи от доставчика. Всеки клиент ще бъде известен за всяка отказана поръчка.