Пазаруването  от PodariBuket.bg  позволява различни опции за заплащане за удобство за нашите потребители. След направена поръчка през сайта следва задължително обаждане от наша страна за уточняване на статуса на продукта и потвърждение на поръчката от страна на клиента.


Срокове за доставка:

Поръчки се приемат и обработват всеки ден от 10:00 до 17:00 часа. Поръчка влязла в системата след 17:00 часа се обработва на следващия ден.
Всички поръчки приети в събота си обработват до 12:00 и се изпращат на следващия ден, а тези направени в неделя се обработват в понеделник и изпращат на следващия ден.

Доставката се извършва на следващия ден след потвърждаване на поръчката или в зависимост от посочената от клиента дата и час.

Плащането на стоките може да бъде направено по следните начини:

1. при доставка - при доставка на стоката заплащате дължимата сума на куриера. Поръчката ще бъде изпълнена след потвърждение от клиента. 

2. През PayPal.

3. По Банков Път.

Цена на доставката е 4лв. За поръчки над 20лв., доставката е безплатна. Доставките се извършват за територията на град Варна от куриери на PodariBuket.bg до посочен от Вас адрес. Заплащането е чрез услугата "наложен платеж" и се извършва в момента на получаване на поръчката от куриера, като преди това разполагате с опцията "Преглед и тест преди плащане". Стойността на доставка, както и наложения платеж са за сметка на клиента. 


* Моля попълвайте коректно адреса и телефона си при вашата регистрация, тази информация е от изключително значение за успешната доставка на вашата поръчка. Служител на PodariBuket.bg ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката!